2014. december 19., péntek

Silver Collection...

...avagy mit tesz egy gyöngyitiszes, ha szembesül azzal, hogy az új ünnepi felsőjéhez nincs egy darab ezüstös ékszere sem? Tesz róla, hogy legyen, rögtön négyfajta méretben, hogy legyen választék is...
Napsütés hiányában lámpánál próbáltam fotózni, de csak a csillogás látszott, a fülbevalókból semmi, úgyhogy készítettem kétfajta képet. Sötétzöld anyagra tettem őket egyébként, ennyit a színhelyességről... Megpróbálok majd jobb fotót is készíteni, nem ígérem karácsony előttre...



A legkisebb az egyik kedvencem, mert amilyen egyszerű, olyan mutatós. Egész biztosan el fogom készíteni még többféle árnyalatban is: lesz arany, kékes, zöldes, talán bordós is.
(Minta: Cristina)

Egy percig nem volt kétséges, hogy a legkedvencebb szirmos hosszú fülbevalócsaládom is gyarapodik egy ezüstös taggal. Van benne egy pici szürke tekla és kása, így egyszerre tompítja és kiemeli a swarikat, csillog-villog, szeretem :)
(Minta: Neisz Piros)

A fényképen nem látszik igazán a jobb felső fülbevaló különleges megoldása: a foglalat nélküli 8-as rivolit többek között három tila gyöngy tartja meg.
(Minta: EWA)

A jobb alsó a Persia fantiázianevet viseli. Bár a mintában megadott méretű gyöngyökkel dolgoztam, nem igazán voltak kompatibilisek egymással, úgyhogy kicsit megvariáltam, míg végre tetszett a végeredmény.
(Minta: Beads Magic)

LinkWithIn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...